Vi’et

Præsentation af os

I fortjener autensitet – og det får I.
Gennem 25 år har vi opbygget dyb erfaring, udviklet os af livets læring, koblet det med teori og skabt et stærkt vi. Et vi, der lever i hver enkelt af os – og som vi gerne deler autentisk videre af.

Historien skal med…

Vision P Design tager sin form her i 2019. En fejring af et kvart år hundrede, da vi siden 1994 har stået for vores egen lønseddel. Det startede i det arbejdsmarkedspolitiske landskab, hvor vi startede INkurser – en karriererådgivende og jobformidlings-virksomhed. Sideordnede drev vi INconsulting; et virke med organisations- og forretningsudvikling. Disse virksomheder blev sammenlagt og gjort landsdækkende i 2003 under JOBDK A/S med hovedkontor i Skanderborg og afdelinger i 21 danske byer. Siden 2005, hvor vi solgte JOBDK har vi arbejdet gennem flere forretningsgrene og virksomheder; herunder handelsfirmaet www.trademarklivingliving.dk og formidling af sansebevidsthed og oplevelsesinnovation i www.unisans.dk.
2018 året vi åbnede Designmejeriet i Skanderborg. Her byder vi ind til selv-udviklingsforløb FLOWdesign, galleri, events og lokaleleje.
2019 bliver året, hvor vores vision og passion for videreudvikling af organisationer og business opnår nye højder med Vison P Design.

Vi er mennesker, som møder mennesker, som sammen skaber udvikling – og elsker at dele andre ildsjæle.

Og vi er bare et par mennesker, som godt kan lide at arbejde med og omkring andre mennesker. Vi er vilde med at tage ansvar ved at designe – formgive vores eget liv og skabe inspirationsuniverser – og vi har et superstærkt team med og bag os.

Erik &
Conny Ericon Andersen

Conny Ericon Andersen

Boss

T: 4019 1964
M: E-mail

Erik Ericon Andersen

Indehaver

T: 4050 0540
M: E-mail

Værdier

Den værdibaserede hverdag

De bløde værdier skal gå hånd i hånd med de hårde værdier.
Mødet mellem mennesker – voksne og børn uanset status – vil til enhver tid være værdibaseret.
En værdibaserende hverdag er for og hos os den lederskabsform, hvor den primære opgave er at skabe en fælles forståelse af og holdning til organisationen og dens omverden. Et fælles værdigrundlag fungerer som fælles referenceramme. En kultur!
Vi binder kreativitet – kultur og kommunikation sammen.

Kerneværdier hos os er integritet, tillid og autensitet. Med passion og power som mellemnavn kræver vi meget af os selv.

Integritet:
“Walk your talk”. “Talk your walk”. Integritet kræver konstant reflektion, spejling og ansvarlighed overfor det sagte og viste.

Tillid:
Bygger på åbenhed, accept, pålidelighed og ærlighed. “Svesken på disken med empati og ordentlighed”. Adfærdsdesign bygger på at mennesket er i stand til at opbygge og nedbryde tillid. Bevidsthed og handling derpå gør forskellen.  Vi  øger konstant vores eget bevidsthedsniveau.

Autensitet:
“At tage sin egen medicin”. “At være sin egen rollemodel”. Krav vi stiller konstant til os selv, for derved at være autentisk i vores møde med livet – og i livets møde med os. Autensitet for os, at “du får, hvad du ser – og du ser, hvad du får”. Gennemsigtighed er intentionen. Og intentionen bærer oplevelsen og resultatet.

NÆSTEKÆRLIGHED ER VISIONEN!

Visdom

Guld spundet af bevidsthed

Vores visdom er spundet gennem 30 års bevidst selvudvikling samt 25 års bevidst erhvervs- udvikling af både humanistisk og strategisk karakter. Egen vandring og andres veje koblet.

En forsøgsvis definition på en víis person kunne være, at en víis person kendes på handlinger eller udtalelser, små som store, der efter lang tid og grundige undersøgelser kan billiges af mange. Problemet her er dog, at visdom ikke nødvendigvis er, hvad flertallet finder er visdom, for flertallet kan i al evighed forblive tåbeligt.  Derfor må bevidsthed løfte hele dannelsen i en organisation og en business. Inventorer skal styrkes.

“Evnen til at bruge kundskab klogt”. Fænomenet visdom adskiller sig således både fra viden, intelligens, evner og færdigheder. Kort sagt er visdom noget du er, mens viden er noget du har. Hvor intelligens er noget, der mere eller mindre bliver fastlagt i en tidlig alder, så siges ofte, at en persons visdom kan vokse eller falde hele livet igennem. Visdom er på den måde hverken afhængig af arv eller opvækst.

Visdom handler i personlig henseende især om, bevidst eller ubevidst, at kende sine egne begrænsninger. “Man er klog, når man ved, hvad det er, man ikke ved noget om”.

Vores visdom er at skabe sammen med dig/jer. Vores reference-ramme er bred og dyb. Vores mod til at gå højt og lavt er stærk. Vores kendskab til synkronicitet og sammenhængskraft er bærende. Vores næstekærlighed rækker både People – Planet og Profil. Vi udlever vores egen vision om at gøre en forskel i hverdagen. Vi tager ansvar, vi udlever egen bevidsthed, så det bliver til den viise intelligens. Vi reflekterer konstant. Og vi tør godt erkende, når vi “rammer muren” – og ikke ved! Vi er søgende, så vi vil opsøge, undersøge og eftersøge. Vi er undrenden, forundrende og nysgerrige. Vi drives af at være visionær. Vores liv på planeten tæller. Vores handlinger gør en forskel.

Det giver dig/jer en sikkerhed for, at vi sammen kan nå langt.